Серискиот убиец од Струмица тврди дека не е виновен

Денеска започна судењето за убиството на Ристо Иљашев од Струмица кој беше пронајден во метално буре во водите на „Турија“. Марјан Велев од Добрејци кој се товари за убиството на Иљашев тврди дека не е виновен за убиството. Истото го потврди и неговата одбрана која смета дека доказите кои ги имаат добиено се спротивни. Судењето ќе продолжи задутре.

информацијата е превземена од порталот Strumicadenes.mk

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави