Шокантно видео: Неподвижен маж, лежи на фекалии и живее во тезга на пазарот во Битола

Ме исфрлија од болница неподвижен , само толку можел да каже маж кој извесно време живее во тезга на пазарот во Битола. Пазарџиите му носат храна , но тој не може да се помести и да одржува хигиена. Бездомникот на кој не му се знае името и потеклото живее пикнат во тезга, а целиот измет е под него. Луѓето од Македонско братство го снимаа и река дека до него тешко може да се доближи некој бидејки многу непријатно мириса а најверојатно има и црви но и болести. Апелот е до институциите овој човек да биде спасен и иако бездомник да добие достоинствен живот.

Total
0
Shares
Поврзани објави