Снимка од фрлањето на девојчето од прозор во скопско училиште

https://www.facebook.com/vidivakamedia/videos/1029471120556315/

Снимката се појави на социјалните мрежи , а директорот се уште тврди дека тоа било само игра. Во меѓувреме и полицијата го истражува случајот како и сите надлежни институции откако од училиштето се правдаа дека ова било игра која траела подолго време. Девојчето има повреди на грбот.

Total
0
Shares
Поврзани објави