Советник во Собрание со навреда за смртта на академик Блаже Ристовски

Лице вработено како советник во Собранието на Република Македонија на коментар на објава за смртта на академик Блаже Ристовски напиша недоличен коментар. Коментарот “цркнал конечно” го напишал од својот ФБ профил , а админите на страницата каде беше напишан го отсраниле. Но сепак твитер заедницата го виде и крена аларм за однесувањето на кадри вработени во Собрание од албанската полулација.

Total
0
Shares
Поврзани објави