Наскоро

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Народен правобранител: Образовните институции не беа подготвени за далечинско учење, најмногу погодени социјално загрозените деца —-(Avokati i popullit: Institucionet e arsimit nuk ishin të gatshme për mësim në distancë, më të prekur femijët e varfër)

Сите учениции немаа пристап до потребната технологија и интернет за да одговорат на зададените задачи од наставниците, а…