ТВ 24 ДОЗНАВА: Ревизорите во СЈО испиле кафе и заминале

Државните ревизори влегле во Специјалното јавното обвинителство, но без успех. Контрола не била направена, зашто немало кој да дозволи да им се даде на увид целата документација. Како се делеле парите во СЈО засега ќе остане тајна и за ревизорите и за јавноста, зашто институцијата е обезглавена откако екс шефицата, Катица Јанева седна како обвинета во судница, а нејзините заменички Ленче Ристовска и Елизабета Јосифовска не се повеќе специјални, туку јавни обвинителки и немаат мандат во СЈО.

Според нашите извори, ревизорите испиле кафе во СЈО и си заминале со празни раце. Информацијата продолжува тука.

Total
0
Shares
Поврзани објави