ВИДЕО : Благој Нацоски најдобриот македонски тенор: “Некој ми го украде аплаузот синоќа”

https://www.facebook.com/Blagoj.Nacoski.Fans/videos/1024977414362227/

Кучето на нашиот оперски пеач Благој Нацоски се појави на сред претстава се прошета во негова продружба , а потоа  ги собра симпатиите и аплаузите на публиката.

Total
0
Shares
Поврзани објави