Видео: Чад од мазут во детски училишен двор

Чадот од топлинскиот котел на мазут од Гинекологија Чаир оди директно во децата во дворот на основното училиште “7 март”. Ова видео и информација се објавени попладнево.

https://www.facebook.com/duamcairtepaster/videos/409823313291680/
Total
0
Shares
Поврзани објави