ВИДЕО : Извртени камиони и автобуси – патиштата во Србија

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/318979215610029/

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Груевски во Будимпешта?

“Во последните неколку денови примив безброј закани по мојот живот. Јас сум во Будимпешта сега, и побарав политички…