Видео: Како гореа колите на таткото и братот на екс пратеничката Маринела Тушева

На социјалната прежа ФБ екс пратеничката Маринела Маричиќ Тушева, сопруга на советникот на премиерот Бојан Маричиќ објави видео од запалените автомобили на братот и таткото.

Таа напиша: На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.

https://www.facebook.com/marinela.tuseva/videos/10218545260356042/
Total
0
Shares
Поврзани објави