ВИДЕО: Мајка плаче и ги храни двете деца со посебни потреби, не ја доби ветената помош !

Лиле Димитриевска од Велес сподели видео на кое покажа како ги храни своите два сина кои се со гендикеп. Над 25 години живее за нив и се грижи да им обезбеди пристоен живот. Лани и беше ветен персонален асистент. Но не го доби. Лиле продолжува да се бори.

https://www.facebook.com/aco.dumovski/videos/3032446886979748/

Лани на оваа жена и беше ветено дека ќе добие персонален асистент да и помага да се грижи за синовите. Во продолжение прилогот на ТВ24 кои ја отворија приказната.

Total
0
Shares
Поврзани објави