(Видео) Ова се вежби за дишење по прележан Ковид-19

За некои пациенти, прележувањето на Ковид-19 често резултира и со пневмонија како и други заболувања поврзани со респираторниот систем. Но, еден од најдобрите начини да си помогнеме себеси се вежбите за дишење, кои можат да помогнат во зголемување на капацитетот на белите дробови, слободно дишење, па и намалување на стресот и анксиозноста.

Total
0
Shares
Поврзани објави