ВИДЕО: Полицајци спасија кученце

Мало кученце паднато во канал го спасија полицајци. Слегоа во каналот и го извадија по што го зеде жена да го чува. Полицајците се од полициска станица Бутел.

Досие ја поздравува и поддржува секоја акција за спасување вдомување и чување на животни кои живеат фрлени на улица. Големо БРАВО за полицајците кои и помогнаа на жената.

https://www.facebook.com/ajeta.rexhepoviq/videos/2533826843519732/
Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Изјавата на претседателот дека дава целосна поддршка на JO ќе беше реална, доколку повикаше пратениците да го изгласаат Законот за јавното обвинителство

Јавното обвинителство на Република Северна Македонија укажува дека не е време за напади на институциите и нема да…