ВИДЕО: Скопје денес за гушеше под тесто од чад и магла

Денеска посетителите на Водно односно на Крстот оние кои со жичара се качија на планината беа сведоци на неверојатна глетка. Додека Водно беше чисто и сончево Скопје едноставно го немаше. Само голем облак како тесто надвиснат над градот , полно чад , магла влага и темнина. Видеото е снимено во 14 часот …како се влегува од Планината во Градот … ПОГЛЕДНЕТЕ ГО …!

ВИДЕОТО Е СОПСТВЕНОСТ НА ОГНЕН ЈОВАНОВСКИ

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Да го спасиме Лорик од Кичево, миленикот на генерација, детенце на кое фудбалот му е во срцето, а сега му требаме за да оздрави!

Почитувани кичевчани, до сега сме покажале големи дела пред се од хуманитарен карактер, сме организирале најразлични настани само…