ВИДЕО: Специјалци во Ѓорче – протест на жителите од Грчец

По три дена селаните од Грчец решија да протестираат пред пунктот на ЕВН во Ѓорче Петров. Пунктот го обезбедуваат специјалци на МВР. Ним им е исклучена струјата а ЕВН тврди дека има голем дефект и не може да се отстрани брзо поради нелегалните приклучоци на многу објекти во електродистрибутивната мрежа кои прават голем проблем во снабдувањето со струја.

https://www.facebook.com/Almakos1/videos/545121009671938/
Total
0
Shares
Поврзани објави