ВИДЕО: Татко тепа дете на автобуска во Штип за кого Боки 13 донираше стан

Татко тепа дете на автобуската во Штип пред очите на мајката и луѓето кои биле на станицата. Детето е разиграно но таткото бидејќи се изнервира го спста на клупата и му удира шамари.

Ова семејство е познато на јавноста од поодамна кога им изгоре куќата и познатиот Бојан Јовановски или Боки 13 им обезбеди дом. Тие се од Свети Николе , а живеат во Штип. Боки им е и кум.

Мајката има и друго дете 3 годишно девојче кое е кај друг маж. Човекот кој го тепа детето и е втор сопруг. Откако им се запали куќата станаа актуелни на социјалните мрежи, но и со фотографии како родителите се бакнуваат и забавуваат во болницата на креветите додека детето е болно .

Total
0
Shares
Поврзани објави