ВИДЕО: Ужас во Босна: Татко си ги убил трите деца па се обесил

Ужасно злосторство се случи вечерва во населбата Мали Лаг во Бихаќ.
Таткото ги убил трите деца и се обесил. Децата се на две ет и седум годишна возраст.

Според првичните информации полицијата ја повикал неговиот шура кој живеел во истата куќа.

Ова страшно злосторство, наводно, било сторено бидејќи сопругата го оставила пред 20 дена. Тој тогаш и кажал дека ако ја остави ќе го изврши злосторството.

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/224625631784905/

Total
0
Shares
Поврзани објави