(ВИДЕО) Заев не забележа дека денеска некој упорно го следеше

На денот и акцијата кога администрацијата го чисти Скопје се приклучи и Премиерот Зоран Заев кој исто така со најлон ќеса и ракавици собираше ѓубре. Но на местото каде што беше во училишен двор каде се сретна со пријатели соработници медиуми , не забележа дека постојано некој го следи. Малку поинаква дневна приказна….. од видеото…

Total
0
Shares
Поврзани објави