Владата попладнево одби амнестија за 27ми април

Попладнево Владата соопшти дека на 104 тата седница точка на дневен ред била и информација за амнестија на одредени луѓе.
“На оваа своја седница, Владата донесе негативно мислење за Предлог-законот за амнестија на лицата осомничени, обвинети и осудени за собраниските настани од 27 Април 2017 година, кој беше доставен од група пратеници во Собрание на Република Македонија”.

Total
0
Shares
Поврзани објави