Возило на брза помош се расипа , на сред интервенција за тешка сообраќајка

Тешка сообраќајка на неколку километри пред Тетово со една превртена кола го стави сообраќајот во благ застој.

Она што можеше да се забележи на лице место е неисправноста на возилото на Брза помош. Со туркање возилото беше тргнато на страна за да се овозможи тек на сообраќајот.

вест и фото извор: Civilmedia.mk

Total
0
Shares
Поврзани објави