Затвореник изрешетан на улица сред бел ден во Ниш

Затвореник од Казнено поправната установа во Ниш Иван И . денеска е бил убиен сред бел ден во Ниш. Тој бил ангажиран за работоа околу уредување на јавното зеленило. Уиен е со огнено оружје со повеќе куршуми на влесот кај нишката тврдина. Починал на самото место а на него пукале маскирани напаѓачи во моментот кога излегувал од автомобилот со кој се превезувале затворениците.

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Загрижувачки резултати од истражувањето меѓу македонските средношколци: Постои врсничко насилство, нема механизам за превенција!

Вербалното е најчест облик на врсничко насилство во училиштата, а по него следуваат насилството преку социјалните мрежи и…