Да Кастриот некој мора да биде тој што ќе пресече во корист на иднината, тоа си ти, претеникот на БЕСА за неговото исчезнување

Пратеникот Кастриот Реџепи во Собранието прво на албански па на македонски зборува за своето отсуство.

За да нема сомнежи и спинови , како сојузник на сите за поглед напред , во интерес на мојата земја самоволно се засолнив за да не дозволам земјата да отиде во правец спротивен од евпропските интеграции.

Не е лесно да си спроти твоите сопартици но си реков:

Да Кастриот некој мора да биде тој што ќе пресече во корист на иднината, тоа си ти.

Реџепи преку постови и видео се обрати во неколку наврати до јавноста откако неговите сопартијци како и партиите од новото парламентарно мнозинство во формирање, соопштија дека тој е можеби киднапиран, па случајот го пријавија во полиција.Откако пропадна обидот за формирање на ново парламентарно мнозинство од опозициското јадро и соборувањето на владата на Зоран Заев, Движењето Беса го исклучи од партијата.

Total
15
Shares
Поврзани објави