Месец: м.г

107 posts
Повеќе

Лога со ново соопштение против Судскиот совет, пропусти во судовите во Берово, Крушево, Кратово, Куманово

Министерството за правда на чело со министерот Кренар Лога утрово испрати соопштение во кое информира дека Комисијата констатирала…
Повеќе

Туристи во Црна Гора нарачале кафе со посебен вид млеко: Поради тоа што го добиле од келнерот се запалија мрежите – „Од сега ќе се вратиме на еспресо“

Видеото од туристите кои нарачале најобично кафе со млеко во Црна Гора преку ноќ стана вирално. Иако многумина…