Admin

1501 posts
Повеќе

За влез во Косово за државјаните на Северна Македонија: Трета доза вакцина, или две дози плус негативен ПЦР тест

Поради влошување на состојбата со епидемијата КОВИД 19 во Република Косово, нивните власти вчера донесоа нова одлука, која…