Месец: м.г

118 posts
Повеќе

Комисијата за заразни болести препорачува да се носат маски, одржување на дистанца и почесто миење раце

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок констатираше дека има зголемување на бројот на позитивни случаи на Ковид…
Повеќе

Цената на струјата се зголемува за 7,4 проценти, ако не беше поделбата на блокови зголемувањето ќе беше дури 17.74 проценти

За 98,8 отсто од домаќинствата просечната цена на струјата ќе се зголеми за 7,4 отсто, соопшти денеска претседателот…