Месец: м.г

87 posts
Повеќе

По тешко боледување на 77-годишна возраст утрово почина неврохирургот Јовица Угриновски

По тешко боледување на 77-годишна возраст утрово почина неврохирургот Јовица Угриновски, соопштија од приватната болница „Неуромедика“, каде Угриновски беше…
Повеќе

Црвенковска поднесе неотповиклива оставка од позицијата претседател на Судски совет – мојот избор за претседател не одговараше на група од судската – бизнис елита

Павлина Црвенковска поднесе неотповиклива оставка од позицијата претседател на Судски совет. Оставката ја поднесе пред почетокот на денешната…
Повеќе

Утре хаос во сообраќајот во Скопје – приватните автобуски превозници ќе блокираат крстосници

Приватните превозници вклучени во Јавниот линиски превоз утре ќе протестираат со целосно блокирање во сите правци на крстосницата…