Browsing Tag

digitalizacija

1 post
Повеќе

Преку поголема дигитализација на јавната администрација до зајакната сајбер – безбедност на институциите

Неопходна е зголемена свесност преку обуки и развивање на вештини на јавната администрација во поголема заштита од сајбер…