Month: м.г

67 posts
Повеќе

Се јави Шади Салех: По грешка сум на списокот од болницата – пронајден осмиот мистериозен патник

Бугарските медиуми доцна синоќа објавија дека е разоткриена мистеријата зошто има несовпаѓање меѓу списокот на повредени во несреќата…
Повеќе

Ново сведоштво за несреќата: „Видов маж кој ја носи девојката на раце и татко чијшто син останал во автобусот“

“Најпрво мислев дека шумата гори. Пламените јазици беа огромни. Ако не се лажам сигурно беа 2-3 метри. Силен…