Месец: м.г

158 posts
Повеќе

Пациентката со трансплантирано срце и пациентите со трансплантирани бубрези се во стабилна состојба

Двајцата пациенти на кои вчера им беа трансплантирани бубрези од починат донор се чуствуваат добро. Трансплантацијата беше извршена…
Повеќе

Нема повеќе носење маски на отворено, во кафеана се дозволува повеќе од 4 луѓе на маса – мерките олабавуваат

Главниот координативен кризен штаб на Владата на Република Северна Македонија за обезбедување целосна координација на органите на државната…