Месец: м.г

93 posts
Повеќе

Огромни поплави во Њујорк

Рекордно ниво на дожд го преплави канализациониот систем во Њујорк во петокот, што резултираше со наплив од поплави…
Повеќе

Државата треба да им исплати 13.300 евра на сексуалните работнички, пресуди Европскиот суд за човекови права

Европскиот суд за човекови права донесе пресуда Д.Х. и други против Северна Македонија бр. 44033/17 со која утврди дека државата ги…
Повеќе

На жителите на Бањска им е дозволено да го напуштат селото или да влезат во селото во случај на некого да му биде потребна медицинска помош

Како што јави телевизијата Клан Косова, дронот ги снимил моментите кога напаѓачите бегале, и по конфликтот со полицијата…