Browsing Category

Вести

3468 posts
Повеќе

Судот во Стразбур пресуди дека на учесничка на 27 април и биле прекршени правата во врска со притворот

Советничката на ВМРО-ДПМНЕ во општина Куманово, а тогаш вработена во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска ја доби Македонија на Судот…