Месец: м.г

142 posts
Повеќе

Видео – Америка гори: Трамп се заканува со распоредување на војската на улиците, се огласи и Бајден

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека државите и градовите мора да бидат „многу построги“ кон протестите против полицијата,…