Месец: м.г

112 posts
Повеќе

Од утре ценовен шок, растат цените на маслото за јадење, лебот , брашното бензините, јајцата, млекото , млечните производи…

Од утре нов удар врз стандардот на граѓаните – компаниите ги прават последните пресметки. На полноќ завршува важноста на…
Повеќе

Зеќири останува во притвор

Поранешниот владин генерален секретар Мухамед Зеќири останува во притвор во истражниот затвор „Скопје“, бидејќи денеска Апелација го потврди…