Месец: м.г

134 posts
Повеќе

Докторка 40 дена болна од корона гневна на државата – мојот роденден е на 29ти февруари ( па секогаш сум во ретките луѓе)

Докторката Гордана Николиќ на социјалната мрежа Фејсбук со емотивна порака до институциите кои и наплаќаат за лекување од…