Месец: м.г

63 posts
Повеќе

Струјата ќе поскапи 13 отсто ако РКЕ ги прифати барањата од компаниите, одлуката ќе се знае околу 20 јуни, вели Бислимоски

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) до 20. следниот месец ќе ја соопшти одлуката за колку отсто ќе поскапи…