Месец: м.г

152 posts
Повеќе

Ким Џонг – ун : Имаме корона, неспособни функционери ја загрoзија безбедноста на државата

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун ги признал првите проблеми со ковид-19 во земјата откако сменил неколкумина високи партиски функционери…