Месец: м.г

122 posts
Повеќе

ФИЛИПЧЕ: Утрово ми се јави министерот Теохарис и ме извести дека на 14 мај Грција ќе ги отвори границите и за македонските туристи

Утрово грчкиот министер за туризам, Хари Теохарис ме извести дека на 14 мај Грција планира да ги отвори…
Повеќе

Пописот ОДЛОЖЕН

По неколку часовни разговори за актуелните прашања во државата, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и со лидерот на…