Месец: м.г

19 posts
Повеќе

Болната затвореничка сместена на онкологија, нема одговор зошто “Идризово” не ја носеше на лекување

Затвореничка во Идризово болна од карцином која два месеци лежеше во затворската соба без соодветна терапија од денес…