Месец: м.г

26 posts
Повеќе

ЕКСКЛУЗИВНО : Судијата Нанев му пиша на Судски совет: “На суд ќе докажувам влијание за избор на судии од надвор”

Судијата од Кавадарци Лазар Нанев до Судскиот совет на Република Македонија доставил писмо во кое пишува дека советот…
Повеќе

Жуто комбе

Се мислам деновиве со што попрво да се занимавам. Дали со случајот Антонио кој дигна голема врева ,…