Месец: м.г

12 posts
Повеќе

Улица Биди Маж

Од прва насловов е навистина нејасен и збунувачки. Но е вистина! Улица со вакво име има во Прилеп.…
Повеќе

Врховен суд со кривична за Неделкова, ја сомничи за фалсификување документи поврзани со работата на СЈО

Врховниот суд денеска соопшти дека поради сомнеж за фалсификување документи од поранешниот пртеседател на судот Лидија Неделкова ,…