Месец: м.г

89 posts
Повеќе

Dota 2 тимот Tundra Esports каде што игра и нашиот Мартин ‘Сакса’ Саздов прв во светот во The International 11 – награда 8 милиони долари

Dota 2 тимот Tundra Esports каде што игра и нашиот Мартин ‘Сакса’ Саздов го освои The International 11 – Dota 2 откако во финалето…
Повеќе

Одлука на УЕФА – ФФМ ќе треба да плати 10 илјади евра за исвиркување на химната на Бугарија

Европската фудбалска асоцијација (УЕФА) парично ја казни Фудбалската федерација на Македонија за случувањата на натпреварот со Бугарија одигран…