Месец: м.г

128 posts
Повеќе

Полицаецот сум јас, кој си застана на ред и си чекаше да си купи билет без да ја злоупотребам мојата служба, АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕ…

Вардар против Кил, билетите пуштени во продажба а дилемата на дел од спортската публика на социјалните мрежи беше…