Browsing Category

Свет

196 posts
Повеќе

Откриен најдолгиот и супер опремен тунел за шверц на дрога меѓу Калифорнија и Мексико

Американските власти открија подземен тунел меѓу Калифорнија и Мексико, долг колку фудбалско игралиште. Тунелот има струја, вентилација, железнички…