Месец: м.г

117 posts
Повеќе

Вработен во министерство за Правда еден од силувачите на 13 годишното девојче кое било со пречки во развојот

Обвинителството по краткотрајниот притвор за утврдување идентитет предложи а судија одобри 30 дена притвор за тројца осомничени за…