Месец: м.г

19 posts
Повеќе

Апелација укина пресуда за судијата Панчевски: “Не е јасно од каде судот заклучил мобинг и психичко вонемирување”

Апелациониот суд во Скопје ја укина пресудата со која поранешниот претседател на Кривичниот суд Владимир Панчевски беше осуден…