Месец: м.г

53 posts
Повеќе

„Врати го презимето на ов/ев и добиј 300 евра“, нова бугарска провокација од фондацијата “Македонија“

Контроверзниот Виктор Стојанов од бугарската фондација „Македонија“ продолжува со своите провокативни објави насочени кон нашата земја. Тој нуди…
Повеќе

Во „Синџир“ 26 сопственици и управители на 28 фирми – го оштетиле државниот буџет за околу 8 милиони евра

Од Јавното обвинителство попладнево информираа дека врз основа на досегашните предистражни дејствија и доставената кривична пријава од Управата…