Месец: м.г

120 posts
Повеќе

На момче со редок вид карцином прв пат дијагностициран кај пациент кај нас, потребна му е ИТНА помош

Дејан Наумоски има 26 години и има дијагностициран ЕКСТРАГОНАЛАЛЕН СМЕСЕЕН ТЕМОР НА ГЕРМАНАТА КУЛТУРА, односно туморот на ТИМУС…