Месец: м.г

137 posts
Повеќе

Дали ти си Моника? Да, јас сум – немојте да ме тепате – сведоштво на полицаецот кој прв го виде исчезнатото девојче

Златко Нововиќ е инспекторот кој прв бил во контакт со малата Моника по нејзиното исчезнување. Играта на судбината…
Повеќе

Затвор Шутка: Хашките соби стануваат женски соби, соба за молитви – за Нова Година ќебапчиња

Директорот на Истражниот затвор Скопје познат како Шутка  Есад Рахиќ денеска објави новитети околу функционирањето на затворот. Популарното…