Месец: м.г

93 posts
Повеќе

Охрид е горд на својот ХЕРОЈ: Марко исплива 64 километри на релација Охрид-Струга-Св. Наум-Охрид 

Нешто после 09:30 часот, охридскиот пливачки херој Марко Пејчиновски успеа да го заврши своето десетто и најдолго препливување…