Месец: м.г

111 posts
Повеќе

Денеска протест пред Собрание, ако нема договор за платите синдикатите на генерален штрајк

Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) денеска излегува на предупредувачки протест пред Собранието и Владата искажувајќи незадоволство што досега…